Calificare în sferturile de finală!

Steaua București s-a calificat, pentru al doilea an la rând, în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup. În ultimul meci oficial din 2023, cu doar patru zile înaintea Crăciunului, roș-albaștrii au făcut un superb cadou tuturor suporterilor steliști și au trecut de Helios Grizzlys Giesen (Germania), scor 3-1 (21-25, 25-20, 25-20, 25-19).

După un prim set dificil, voleibaliștii Stelei au turat motoarele la maximum și, cu multă ambiție, determinare, spirit de echipă și sacrificiu, Steaua a întors soarta jocului și a calificării. S-a terminat 3-1 pentru formația noastră, iar cele mai multe puncte în această seară le-au reușit Mircea Peța (22), Lukasz Wiese (19) și Wojciech Sobala (12).

În sferturile de finală, Steaua se va duela cu polonezii de la Projekt Varșovia (locul 2 în Plus Liga). În optimi, echipa din capitala Poloniei a trecut cu o dublă victorie (3-0 acasă și 3-1 în deplasare) de francezii de la Saint Nazaire VB Atalantique. Meciul tur va avea loc la București, pe 10 ianuarie 2024, iar returul la Varșovia, o săptămână mai târziu.

Distribuire social media