Campioane în 2019, echipele de polo seniori și juniori I ale clubului Steaua au fost felicitate de către președintele Bixi-Pompiliu Mocanu

Moment festiv luni la prânz la bazinul de polo din Complexul Sportiv Ghencea. Echipele de seniori și juniori I – proaspete campioane naționale – au fost felicitate de către conducerea clubului Steaua, în frunte cu președintele Bixi-Pompiliu Mocanu.

Echipa de seniori, pregătită de către Andrei Iosep, s-a impus cu scorul general de 3-0 în fața celor de la CSM Oradea și a câștigat pentru al patrulea an la rând titlul de campioană națională. Succesul decisiv a fost realizat vineri seara, în Ardeal, când roș-albaștrii au învins cu 7-4. În 2019, Steaua a făcut din nou dubla cupă-campionat, pentru al treilea an la rând, după ce a dispus în finala Cupei de eterna rivală din Oradea, scor 12-6.
Lotul de seniori al clubului Steaua în acest sezon a avut următoarea componență: Mihai Drăgușin, Marius Țic, Tudor Popescu, Pavel Popescu, Nikita Dereviankin, Mihnea Chioveanu, Uros Cuckovic, Dimitri Goanță, Cristian Călin, Andrei Claudiu, Tudor Fulea, Mihnea Gheorghe, Daniel Robu, Alexandru Vătrai, Jerko Marinic Kragic, Alexandru Ghiban, Istvan Szabo, Victor Antipa, Iulian Rădoi, Andrei Prioteasa.
Antrenor principal: Andrei Iosep.
Antrenori secunzi: Răzvan Cristescu, Robert Mihăilă.
Antrenor cu portarii: Dragoș Stoenescu.
Asistent medical: Marian Pătrașcu.
Asistent manager: Petre Popescu.
Manager sportiv: Gelu Lisac.

Formația de juniori I a clubului Steaua a cucerit pentru al doilea an la rând trofeul acordat campioanei naționale. La capătul celor două turnee finale, de la București și Oradea, la care au mai participat CSM Oradea, Triumf, Dinamo, Corona Brașov și CSM Târgu Mureș, elevii pregătiți de către Ionuț Cismaru au înregistrat opt victorii, un egal și o înfrângere.

Lotul de juniori I al clubului Steaua în acest sezon a avut următoarea componență: Alexandru Cernescu, Anatolie Elizarov, Alin Pîrîianu, Răducu Dincă, Andrei Buda, gleb Chiriacov, Alexandru Gheorghe, Raul Bindea, Octavian Itul, Gabriel Pîrîianu, George Stoian, Victor Filimon, Andrei Baciu, Francesco Iudean, Șerban Abrudan, David Militaru, Vlad Domracev.
Antrenor principal: Ionuț Cismaru.
Antrenor secund: Cătălin Pîrîianu.

La finalul evenimentului, președintele Bixi-Pompiliu Mocanu a făcut fotografii cu cele două echipe campioane și le-a asigurat că vor avea parte de tot sprijinul pentru a realiza și alte performanțe pe plan intern și internațional.

Distribuire social media