Campioanele Stelei visează să calce pe urmele Nadiei

La secția de gimnastică feminină a clubului Steaua București se muncește de dimineața și până seara. Antrenorii din „laboratorul” aflat în Complexul Sportiv Ghencea se încăpățânează să creadă că România poate redeveni o forță în gimnastica mondială. Iar eforturile lor sunt răsplătite de micuțele gimnaste roș-albastre, care câștigă medalii peste medalii la cele mai importante competiții naționale.

Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă team-ul format din sportive născute în 2009. Ayana Luca, Ana Maria Burlacu, Mădălina Pavel, Bianca Bold și Ana Maria Mihăescu formează echipa campioană a clubului Steaua București, titlul cucerit la Naționalele de anul trecut.

Muncitoare, disciplinate, grațioase, ambițioase și foarte talentate, cele cinci gimnaste își doresc să facă performanță la nivel înalt. Pasionate de pictură și jocuri în aer liber, campioanele de la Steaua visează să ajungă într-o zi precum Nadia Comăneci, Cătălina Ponor sau Sandra Izbașa.

Azi, înainte de antrenament, antrenorul Sebastian Nemeș le-a întâmpinat pe micuțele gimnaste cu mărțișoare cu șnur roș-albastru, oferite cu sprijinul Generali România Asigurare Reasigurare SA. Alături de Sebastian, de pregătirea sportivelor se ocupă și tehnicienii Angela Cacoveanu, Mariana Ristea, Cătălina Marchidanu și Benoni Perețeanu.

Distribuire social media