CAMPIONATELE EUROPENE DE GIMNASTICĂ – EDIȚIA 2017

Sub semnul unei dispute de înaltă clasă și tehnică, în perioada 19 – 23 aprilie 2017, la Cluj-Napoca se organizează pentru prima dată Campionatele Europene de Gimnastică, ediția 2017.

În cursa pentru medalii, astăzi, îi vom vedea pe Marian DRĂGULESCU (CSA Steaua București), Vlad COTUNA (CSA Steaua București), Adelin KOTRONG (CSM Arad), Cristian BĂȚAGĂ (CSM Bistrița), Laurențiu NISTOR (CSM Bistrița) și Andrei URSACHE (Dinamo), lotul României – gimnastică masculin, la această competiție, care evoluează în Subdiviziunile 2 și 3.

Conform înscrierilor pe aparate, la sol vor concura Marian DRĂGULESCU, Cristian BĂȚAGĂ, Andrei URSACHE, Robert GHIUZAN, la cal cu mânere – Cristian BĂȚAGĂ, Andrei URSACHE, Laurențiu NISTOR, la sărituri vor participa Marian DRĂGULESCU, Cristian BĂȚAGĂ, Robert GHIUZAN, la paralele vor evolua Vlad COTUNA, Laurențiu NISTOR, iar la bară, Vlad COTUNA și Laurențiu NISTOR.

Evenimentul a adunat la start 37 de țări, un număr total de 274 gimnaști, 168 în concursul masculin și 106 în cel feminin.

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian STOICA, declara pentru presă, că obiectivul delegației României la Campionatele Europene este câștigarea a 2-3 medalii.

Le urăm sportivilor mult succes!

Distribuire social media