CAMPIONUL… PROFESOR

Marian Drăgulescu, marele campion mondial la gimnastică, s-a reîntors pentru o zi în postura de antrenor. El a fost astăzi alături de elevii clasei a V-a E de la Şcoala gimnazială nr. 280, unde a susținut ora de educație fizică, alături de doamna profesoară Mariana Dosaru, în cadrul acțiunii “AZI SUNT PROFESORUL TĂU DE SPORT”. Elevii l-au întâmpinat pe Marian cu o surpriză, un banner cu mesajul ”Bun venit campionule! Succes la Rio!”. Inedita oră de educație fizică a început cu o provocare. Marian Drăgulescu și-a oferit ”palma” pentru Balul Junior Sport și l-a provocat la rândul său pe Octavian Bellu, iar cel mai norocos elev al scolii nr. 280 a primit amprenta palmei lui Marian direct pe tricou. Ora s-a desfășurat conform planului, cu zâmbete și voie bună, iar spre final, Marian le-a împărtășit celor prezenți rețeta succesului în activitatea sportivă de mare performanță, încurajându-i să fie perseverenți și să-și urmeze visele.
Acțiunea “AZI SUNT PROFESORUL TĂU DE SPORT”, inițiată de Revista Junior Sport și C.S.A. Steaua București, are ca scop promovarea sportului și a beneficiilor acestuia în rândul elevilor și face parte din cadrul amplei campanii ”Trimiteți copiii la sport”.
Acțiunea continuă mâine, de la ora 12.10, cu Viorel Mazilu, antrenorul coordonator al secției de handbal a C.S.A. Steaua București. El va susține ora de educație fizică la Şcoala gimnazială Sfântul Andrei, alături de profesorul de sport curent.

Distribuire social media