Canotorii de la Steaua s-au remarcat la Europenele din Italia

Sportivii clubului Steaua București au contribuit la câștigarea a cinci din cele șase medalii ale României la Campionatele Europene de canotaj pentru seniori de la Varese, de la începutul lunii aprilie.

Medalii de aur în Italia au cucerit Simona Radiș, în proba de două vâsle, Ioana Vrânceanu și Magdalena Rusu, ambele cu barca de 8+1. După un final de an presărat cu probleme de sănătate, Gianina Beleagă a luat argint la Varese în proba de simplu vâsle feminin, categorie uşoară, dar la Tokyo va reveni în barca de 2 vâsle categorie ușoară. După evoluții pline de speranțe, Ciprian Huc, Adam Constantin – cu barca de 8+1 – și Mugurel Semciuc, în proba de 4 rame, au urcat pe treapta a doua a podiumului la Europene.

Chiar dacă au terminat în imediata apropiere a podiumului, Ciprian Tudosă, Mădălina Hegheș și Iuliana Mihai privesc cu încredere spre viitor după întrecerea din Peninsulă.Reveniți în țară după patru luni în Italia, canotorii români își continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice la Baza Nouă de la Snagov.

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV
Distribuire social media