Careu de ași la Steaua

Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Irina Bara, formează echipa de tenis feminin a clubului Steaua București. Nou-venita Irina Begu a declarat că, revenind la gruparea stelistă s-a întors în copilărie, ea fiind pentru prima oară legitimată la clubul din Ghencea, la vârsta de 7 ani.

Cele patru jucătoare au primit din partea președintelui clubului  Mădălin Hîncu, tricourile roș-albastre, în care speră să obțină cele mai bune rezultate în competițiile de anvergură.

Principalele lor obiective la reluarea activității sunt menținerea în Grupa Mondială  FED CUP și calificarea  la Olimpiada de la Tokyo, competiții amânate din cauza pandemiei cu virusul SARS-COV 2.

Stelistele sunt majoritare în echipa de FED CUP a României care va întâlni Italia în play-off-ul Grupei Mondiale, programat inițial să se dispute în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în luna aprilie 2020. Barajul se va disputa cel mai probail în acest an, data nefiind stabilită. Echipa care câştigă această întâlnire va juca şi în 2021 în Grupa Mondială a FED CUP.

 

Distribuire social media