CARPATINA, Partener Oficial tradițional al CSA STEAUA

Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI” anunță semnarea unui nou acord oficial cu compania CARPATINA, în calitate de sponsor tehnic. Astfel, pe durata următorului sezon competițional, sportivii clubului vor beneficia în mod exclusiv de suportul CARPATINA pentru hidratare cu apă necarbogazoasă (plată) CARPATINA, la toate competițiile oficiale.

După trei ani de colaborare, CARPATINA își dorește în continuare implicarea în susținerea sportului de înaltã performanțã la CSA „STEAUA BUCUREȘTI”, devenind Partener Oficial tradițional al clubului pentru încă un sezon. Prin acest parteneriat, CARPATINA devine un susținător valoros, dedicat pasiunii pentru sport.

Despre CARPATINA

CARPATINA este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața producătorilor de apă minerală, fiind unul dintre brandurile de apă minerală naturală prezente în toate segmentele cu produse din portofoliu de tip apă plată (PLATÃ), carbogazificată (CARBO) și ușor carbogazificată (LIGHT) cu caracteristici unice.

CARPATINA PLATÃ provine din masivul Domogled din munții Cernei, sursa C1 fiind situatã în stațiunea Bãile Herculane. Este o apã platã idealã pentru hidratarea organismului fiind perfect echilibratã mineral și îmbuteliatã fãrã a fi supusã altor procese fizico-chimice.

CARPATINA CARBO, precum și CARPATINA LIGHT provin din sursa Toșorog, județul Neamt, o zonã sãlbaticã feritã de poluare din preajma masivului Ceahlãu.

Totodată, CARPATINA este prezentă pe toate canalele principale de distribuție: Modern (Hyper, Super, Petrol Station), Tradițional şi B2B (Consumuri Colective).

Fiecare tip de apă minerală CARPATINA te hidratează echilibrat ajutându-te să îți păstrezi pofta de viață și spiritul tânăr. Este o apă perfect echilibrată, fiind îmbuteliată fără a fi supusă altor procese fizico-chimice.

CSA „STEAUA BUCUREȘTI” este cel mai titrat club din istoria sportului românesc, fiind singura grupare sportivã din România care deține recordul pentru cele mai multe titluri naționale la handbal, hochei pe gheațã, polo pe apã și rugby.

Ȋn cei 72 de ani de existențã, palmaresul echipei STEAUA s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuții esenţiale la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene.

În prezent, CSA „STEAUA BUCUREȘTI” are ca obiectiv principal calificarea unui număr cât mai mare de sportivi din cadrul clubului la cea mai importantă competiție internaționalã de nivel mondial – Jocurile Olimpice, TOKIO 2020.

Distribuire social media