Câștigătoarele Cupei României la polo feminin au fost felicitate de conducerea CSA Steaua București!

Echipa de polo feminin CSA Steaua Bucuresti

Echipa de polo feminin și antrenorii Eugen Georgescu și Andrei Stoicuț au primit felicitări din partea conducerii Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București” pentru câștigarea Cupei României, ediția 2015. Președintele George Boroi le-a mulțumit fetelor și antrenorilor pentru ”cadoul” primit în apropierea sărbătorilor de iarnă. De asemenea, președintele clubului a ținut să mulțumească și părinților campioanelor en-titre la polo pentru faptul că susțin și încurajează cariera sportivă a fetelor.

Echipa de senioare CSA Steaua București a fost înființată în urmă cu un an, dar este un proiect al celor doi antrenori – Eugen Georgescu și Andrei Stoicuț – început cu mai bine de zece ani în urmă. Cei doi tehnicieni, cu sprijinul CSA ”Steaua București”, au încheiat protocoale de colaborare cu mai multe școli din București, unde predau gratis înotul fetițelor din clasele pregătitoare și întâi. După un an, cele care prezentau un real talent, au fost selecționate pentru viitoarea echipă de senioare. Practic, cele 14 sportive au fost ”crescute” și de cei doi antrenori, iar acum se bucură împreună de roadele muncii lor. Dintre acestea, doar două sunt ”senioare”cu acte în regulă, celelalte neîmplinind încă 18 ani.

La finalul evenimentului de astăzi, echipa și oficialii CSA ”Steaua București” au ciocnit câte o cupă de șampanie… pentru copii.

Distribuire social media