Cerere categorică!

Ca urmare a folosirii de către compania de pariuri sportive Superbet a mărcii „Steaua București” în asociere cu echipa de fotbal FCSB, vă informăm că, în conformitate cu responsabilitățile legale, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” a notificat firma printr-o scrisoare pe care o prezentăm în continuare:

„În contextul deselor apariții în spațiul virtual al companiei de pariuri sportive Superbet vă aducem la cunoștință următoarele:

  • Steaua București nu a înstrăinat niciodată marca, palmaresul, tradiția, istoria sau culorile către S.C. FCSB S.A. (FCSB), către orice altă entitate comercială sau sportivă.
  • Este pentru a treia oară când alegeți să asociați imaginea Steaua București cu FCSB în materialele dumneavoastră de comunicare și promovare ale evenimentelor sportive, inducând astfel în eroare opinia publică. Considerăm că aceste asocieri sunt făcute intenționat.

Prin prezenta vă atenționăm să nu mai asociați numele clubului sportiv Steaua București cu cel al echipei din Liga I FCSB. În caz contrar, ne simțim nevoiți să vă acționăm în instanță.
În final, vrem să vă asigurăm și de această dată, de deschiderea noastră pentru o buna colaborare și prezentare reală și obiectivă a faptelor și evenimentelor ce țin de clubul nostru”.

Distribuire social media