Clubul Sportiv al Armatei Steaua partener al Asociației CONIL la Swimathon 2021!

Începe cea mai mare cursă de strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale la care Clubul Sportiv al Armatei Steaua se aliniază cu aceeași determinare și bucurie, invitația prietenilor noștri de la Asociația CONIL.

Minunile sunt posibile și se întâmplă atunci când oamenii pun suflet, ies din zona de confort, iubesc necondiționat și dăruiesc timp și energie. Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Asociația CONIL vă invită în cel mai mare val de bine al anului, înotând alături de noi, pe apă sau pe uscat, la propriu sau la figurat, în campania Swimathon 2021, „Aquaterapie pentru copiii cu autism”.

29 de echipe formate din peste 100 de înotători, persoane publice și oameni obișnuiți, vor da din brațe timp de mai bine de două luni pentru ca 50 de copii diagnosticați cu autism să beneficieze gratuit de programe de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie.

„Sunt deosebit de onorat și fericit să fim din nou alături de partenerii și prietenii noștri de la Asociația CONIL dar mai ales de copiii cu autism, punând și noi umărul la susținerea programelor de recuperare prin sport dezvoltate de CONIL. Prin aceste programe dăm o șansă reală acestora de a-și depăși propriile limite, de a sparge bariere și, de ce nu, de a-și descoperi și cultiva abilitățile motrice cu care mulți dintre ei sunt înzestrați. Sunt alături de echipele „Luptătoarele armatei” și „Forțoșii armatei”, formate din copii ce practică înotul de performanță în cadrul CSA Steaua, echipe susținute și de echipa Campioanelor Olimpice ale Clubului Militar și care au ales ca, prin forța brațelor lor să aducă alături, în bazinul de înot, copiii cu autism și alte nevoi speciale. Vă invit pe toți să îi susțineți și vă asigur că împreună putem construi cu adevărat o lume mai bună pentru toți copiii!” a declarat domnul Răzvan Ștefan Bichir, președintele CSA Steaua.

Copiii înotători de performanță ai CSA Steaua antrenați de Bogdan Văleanu, susținuți de campioanele olimpice Camelia Potec, Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Sandra Izbașa și  Alina Dumitru sunt doar câțiva dintre cei ce au răspuns „Da” provocării de a „înota” în acest an în cadrul Swimathon pentru a oferi copiilor cu autism șansa de a participa la programe gratuite de recuperare și integrare prin sport.

În perioada 27 mai – 31 iulie, participanții, care și-au setat, la intrarea în competiție, un obiectiv financiar, vor întinde mâna și la propriu, și la figurat în stânga și-n dreapta. Pentru ca obiectivul lor să fie atins vei putea fi și tu invitat să participi, să contribui, să susții.

Pentru a susține echipele înotătorilor de performanță ai clubului militar, vă invităm să accesați linkurile:

https://swimathonbucuresti.ro/fortosii-armatei/ și
https://swimathonbucuresti.ro/luptatoarele-armatei/

făcând o donație ce va duce visul lor cu un pas mai aproape de împlinire.
Dăm sens brațelor noastre și aducem mai aproape de bazin copiii cu autism și alte cerințe speciale!

 

Distribuire social media