Comprest GIM – Steaua Bucuresti 1-1

Azi, în cadrul etapei XXIV din Liga a 4-a pe Municipiul București, echipa de fotbal Steaua București a avut meci în deplasare cu echipa Comprest GIM. Meciul s-a jucat pe stadionul Rocar și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Steaua a început meciul în următoarea formulă: Chiș – Boerean, Padureț, Ed. Radu, Grigore – Curt, Constantinescu, Răsdan, Predescu – Camara, Bâtfoi.

În minutul 8 în urma unei accidentări Curt a fost înlocuit cu Vâlcea.

Echipa noastră nu a făcut un joc remarcabil, pe fondul neatenției jucătorilor din apărare  Comprest deschide scorul în minutul 31.

Cu puțin timp înainte de pauză Camara a primit cartonașul roșu în urma unui fault. De asemenea, în minutul 70 Răsdan a provocat eliminarea unui jucător de la Comprest.

În minutul 71 Vâlcea a fost faultat în careu și se dictează lovitură de pedeapsă. Predescu a executat lovitura de la 11 metri și a marcat. Tot Predescu a înscris și în minutul 83, dar golul a fost anulat pentru offside.

Pe toată durata partidei suporterii steliști prezenți în număr foarte mare la stadion, au susținut echipa prin mesaje de încurajare și cântece.

După acest rezultat de egalitate, Steaua este pe locul secund, cu 55 de puncte și un meci mai puțin față de Academia Rapid, care conduce cu 62 de puncte.

Următorul meci al Stelei va avea loc pe 24 aprilie, cu AFC Rapid, pe stadionul Electromagnetica, de la ora 17.00.

Distribuire social media