Poloiștii debutează în LEN Champions League

Miercuri, 25 octombrie 2017, Campioana României la polo „Steaua Stirom” va debuta în grupele Champions League cu meciul împotriva echipei maghiare Eger. Partida se va disputa la București, în bazinul de polo și natație din complexul sportiv Steaua Ghencea, începând cu ora 20:30.

Poloiștii vor fi susținuți în această dificlă confruntare și de alți membri ai familiei Steaua. Astfel, echipele fotbal, baschet, hochei pe gheață și volei, dar și mari campioni cum ar fi luptătoarea Alina Vuc sau gimnastul Marian Drăgulescu, vor fi în tribune pentru a-și încuraja colegii de la polo.

Jurnaliștii interesați de oportunitățile de imagini și declarații înaintea partidei vor avea acces la antrenamentele oficiale ale celor două echipe, care sunt programate marți 24 octombrie 2017 începând cu ora 19.00 (Eger), respectiv 20.00 (Steaua).

Reamintim reprezentanților mass-media care au trimis solicitările de acreditare pe adresa contact@csasteaua.ro că acestea vor putea fi ridicate de la intrarea în bazin, cu o oră înainte de începerea partidei.

Anunțăm, pe această cale, că bilete puse în vânzare pentru partida Steaua – Eger au fost deja epuizate.

Birou de Informare și Relații Publice CSA „STEAUA” BUCUREȘTI

Persoană de contact: Cosmin BALABAN, telefon: 0722.671.722.

Distribuire social media