COMUNICAT DE PRESĂ

Steaua București celebrează, pe 7 iunie 2022, 75 de ani de la înființarea clubului. Cu această ocazie, avem plăcerea să vă invităm la un eveniment de gală, pe stadionul Steaua, cu începere de la ora 18:30.

Vor fi premiați mari performeri ai clubului, sportivi care au scris istorie, atât pentru culorile roș-albastre, cât și pentru România, urmând ca la ora 20:00 să aibă loc partida demonstrativă dintre „Legendele Stelei” și „Legendele echipei naționale de fotbal a României”.

Vor îmbrăca tricoul Stelei jucători care au făcut istorie precum: Lăcătuș, Pițurcă, Balint, Tudorel Stoica, Costel Gâlcă, Iulian Miu, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, George Ogăraru sau Adrian Ilie, în timp ce, în tricoul galben al naționalei, o să avem ocazia de a îi revedea pe: Florin Prunea, Cosmin Contra, Ioan Ovidiu Sabău, Ionel Ganea, Dorin Goian, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Daniel Pancu.

Pe băncile celor două formații vor sta doi dintre cei mai renumiți antrenori ai României, Anghel Iordănescu, la Steaua, și Mircea Lucescu, la România. Spectatorii prezenți în tribunele stadionului Steaua vor avea parte și de alte surprize.

Jurnaliștii interesați sunt așteptați la stadionul Steaua, începând cu ora 18:00. Accesul se va face pe baza unui act de identitate și a legitimației de jurnalist.

Distribuire social media