CSA Steaua București a câștigat medaliile de bronz la rugby

CSA Steaua Bucureşti a obţinut medaliile de bronz în SuperLiga CEC Bank la rugby.  Pe Stadionul Noua din Braşov, în finala mică, Steaua București a învins pe CS Dinamo cu 33-13 (19-3) într-un meci al marilor orgolii. Meciul a fost transmis în direct la postul public de televiziune, TVR1.

Antrenorii noștri au abordat partida cu următoarea formulă: Bădălicescu, Bălan, Bardașu, Sobota, Lucaci, Doroftei, Ser, Vueti, Plai, Dumitru, Vlaicu, Ioniță, Perju, Lama, Tangimana,.
Rezerve la start: Surugiu, Butnariu, Savin, Pataraia, Rusu, Arvinte, Boldor, Iliuță.

Pregătirea fizică și cea tehnico-tactică, au fost avantaje net superioare ale echipei roș-albastre, care a dominat cu autoritate partida.

Corelarea eforturilor pachetului de înaintare cu tehnicitatea liniei de treisferturi a condus la un joc complet și complex din partea elevilor lui Dănuț Dumbravă. Pentru Steaua orice victorie împotriva celor de la Dinamo reprezintă o obligație de onoare, Totuși, rămâne frustrarea eșecului din semifinala de săptămâna trecută cu Timișoara când Steaua a pierdut șansa de a lupta pentru titlul național. Aspectul pozitiv este însă că jocul, după zece luni de pauză forțată, revine la parametri de performanță așteptați. Rugby-știi militari își pot lua revanșa în fața suporterilor și susținătorilor în Cupa României, competiție care începe pe 19 septembrie.

Distribuire social media