CSA ”Steaua București” a cucerit argintul în Cupa Europei la floretă feminin

Pentru al treilea an consecutiv Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București”, în colaborare cu Federația Română de Scrimă, a organizat Cupa Europei la floretă feminin. Competiția a avut loc duminică, 8 Mai, la Sala ”Mihai Viteazul” și a reunit la start cluburile SVSM Kiev din Ucraina, Fiamme Gialle din Italia, Hapoel Akko Romach Abirim din Israel, Şcoala de scrimă Chişinău din Republica Moldova, A.O.X. EGALEO 1992 din Grecia, Escalibur Fencing Club din Bulgaria, CSA ”Steaua Bucureşti” și CSU Poli Timișoara.

În deschiderea evenimentului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor doi militari care au murit sâmbătă în Afganistan, plutonierul Iulian Dumitrescu şi sergentul Adrian Vizireanu.

Pe tabloul de 8, CSA ”Steaua București”a întâlnit Escalibur Fencing Club (Bulgaria), de care a trecut fără probleme, cu 45-14. În semifinale, echipa noastră a dispus de Hapoel Akko Romach Abirim (Israel), cu 45-34. După un concurs disputat, trofeul a fost câștigat de echipa Fiamme Gialle (Italia), care a trecut în finala mare de CSA ”Steaua București”, scor 45-25. Medaliile de bronz au revenit echipei Hapoel Akko Romach Abirim (Israel), care a învins CSU Poli Timișoara în finala mică, scor 45-41.

Echipa Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București”, compusă din floretistele Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Maria Udrea și Anca Săveanu, este antrenată de Petre Ducu și Florin Gheorghe.

 

Distribuire social media