CSA Steaua București campioană națională la tenis de masă, masculin și feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat titlurile naţionale la tenis de masă pe echipe, la feminin şi masculin. Competiția s-a desfășurat la  în perioada 10-13 septembrie, la Izvorani în Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic ”Sydney 2000”.

În finala feminină, CSA Steaua Bucureşti (Bernadette Szocs, Andreea Dragoman şi Andrada Vincze) a învins-o pe CS Farul Constanţa I cu 3-1. Bernadette Szocs a câștigat în fața Alinei Zaharia (3-0) şi Elenei Zaharia (3-2). Andreea Dragoman a adus punctul victoriei câștigând cu Elena Zaharia (3-2). Podiumul a fost completat de ACS Dumbrăviţa I şi CSM Bistriţa I.

Și în finala masculină, CSA Steaua (Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Tomică) s-a impus în fața celor de la CS Mioveni cu 3-0. Darius Movileanu l-a învins pe Lucian Munteanu (3-0), Eduard Ionescu a dispus de Alexandru Cazacu (3-1), iar Andrei Tomică s-a impus în faţa lui Alexandru Macarie (3-0). Medaliile de bronz au fost câștigate de CS Voinţa Câmpulung Muscel şi de CSTT Pristavu Câmpulung Muscel.

Distribuire social media