TENISMENELE AU ADUS TITLUL ÎN GHENCEA!

Determinare, ambiţie şi o dorinţă arzătoare în a demonstra că îşi merită locul. Acestea au fost calităţile arătate pe teren de Irina Bara, Oana Simion, Cristina Ene, Raluca Șerban, Laura Andrei, Diana Enache, Raluca Joițoiu, Claudia Marinescu și Liana Ungur la Campionatul Național Echipe de Senioare, găzduit de Centrul Național de Tenis.

Elevele antrenoarei Daniela Pavăl au îmbrăcat tricourile de campioane, după ce au obținut victorii senzaționale în cele trei meciuri de pe tabloul principal. Primele întâlniri nu le-au pus mari probleme roș-albastrelor. Ele s-au impus categoric, 6-1 cu Sportul Studențesc, respectiv 7-0 cu CS Olimpia București. În ultima zi de concurs, strategia de joc foarte bine pusă la punct a echipei noastre și-a spus cuvântul. CSA „Steaua București” a învins campioana en-titre, CS Dinamo, cu 4-3.

„Fetele au dat tot ce aveau mai bun în zilele de concurs. Nu am fost simple zale, am fost niște zale unite ceea ce a creat forța unui lanț. Sunt tare mândră de ele, îmi doresc din tot sufletul să fie sănătoase și să-și îndeplinească cele mai mari vise” a declarat antrenoarea Daniela Pavăl.

Distribuire social media