CSA „STEAUA” BUCUREȘTI ÎN FINALA SUPERLIGII NAȚIONALE DE POLO

Echipa noastră de polo, „Steaua” București s-a calificat, ieri, în finala Superligii Naționale de polo pe apă, după ce a învins-o pe Corona Sportul Studențesc cu scorul de 14-7 (3-1, 4-2, 3-2, 4-2), în Bazinul Olimpic din Brașov.

Steliștii s-au impus cu scorul general de 3-0 în semifinala cu Corona Sportul Studențesc, după 13-8 și 17-9 în primele două partide disputate la București.

Pentru roș-albaștri au marcat: Daniel ROBU (2 goluri), Adria DELGADO (2), Djorje FILIPOVIC (2), Andrei BUȘILĂ (2), Murisic NIKOLA (2), Alexandru GHIBAN, Iulian RĂDOI, Codrin COTRĂU și Dimitri GOANȚĂ câte un gol.

Ultimul act va fi o reeditare a finalei trecute a Superligii. Elevii antrenorilor Andrei IOSEP și Răzvan CRISTESCU vor lupta pentru un nou titlu național cu CSM Digi Oradea.

Finala se va juca, la fel ca și semifinalele, după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri se vor disputa în bazinul nostru din cadrul Complexului Sportiv Steaua Ghencea, următoarele două la Oradea, iar un eventual meci decisiv va avea loc tot la București.  

Distribuire social media