CSA Steaua, încă șase medalii la CN de atletism în sală de seniori și tineret 2019!

Joi, 7 februarie, s-a încheiat la Sala “Ion Soter” din București ediția 2019 a Campionatului Național de atletism în sală, pentru seniori și tineret.
După ce miercuri au cucerit trei medalii (Florina Pierdevară – aur la 1.500 m, Alin Firfirică – bronz la greutate și Nicolae Marian Coman – bronz la 1.500 m), sportivii de la CSA Steaua București s-au numărat printre protagoniștii competiției și joi. În cea de-a doua zi de concurs, sportivii roș-albaștrii au cucerit alte șase medalii: două de aur, două de argint și două de bronz.
Iată cum s-a desfășurat ziua a doua:

În proba de 60 metri garduri feminin, Anamaria Nesteriuc a câștigat medalia de aur după ce a terminat proba în 8,28 secunde. Pe locul doi s-a clasat Iulia Banaga (CSM Onești) – 8,50 s., iar pe trei a terminat Elena Viscun (CS Rapid/CS Dinamo) – 8,56 s.

În proba de înălțime feminin, Daniela Stanciu a sărit 1.94 metri și a cucerit medalia de aur. În aceiași probă, Adina Amzucu a terminat a treia și a câștigat bronzul cu o săritură de 1,80 metri. Pe locul doi a terminat Ligia Bara (CSU Oradea) – 1,84 m.

În proba de lungime masculin, CSA Steaua a cucerit două medalii! Valentin Toboc s-a clasat pe locul doi și a câștigat argintul cu o săritură de 7,62 metri, în timp de bronzul i-a revenit lui Ionuț Grecu, cu o performanță de 7,41 metri. Medalia de aur a fost câștigată de către Gabriel Bitan, de la CSM Onești, cu o săritură de 7,87 metri.

În proba de 800 metri feminin, Florina Pierdevară s-a clasat pe locul doi și a cucerit medalia de argint. Sportiva de la Steaua a terminat cursa cu timpul de 2:07.45 minute și a fost devansată de Bianca Răzor (CSM București) – 2:06.02 minute.
FOTO: fra.ro.

 

Distribuire social media