CSA Steaua, învinsă acasă de Pro Recco în Liga Campionilor la polo după o evoluție curajoasă

Echipa de polo a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a pierdut miercuri seara, 27 martie 2019, jocul din etapa a 11-a a grupelor Ligii Campionilor LEN, cu Pro Recco (Italia), scor 8-16 (2-3, 1-3, 3-4, 2-6).

Disputat în bazinul din Complexul Sportiv Ghencea, jocul a contat pentru Grupa A din cadrul Ligii Campionilor LEN. Pentru formația roș-albastră au marcat: Jerko Marinic, Mihnea Chioveanu, Marios Kapotsis, fiecare câte 2 goluri, Mihnea Gheorghe și Nikita Dereviankin, câte 1 gol.

În urma acestui eșec, CSA Steaua ocupă locul șapte în grupa A din Liga Campionilor LEN, cu șase puncte. Lider este Pro Recco, cu 33 de puncte.

În etapa următoare, a 12-a, din cadrul Ligii Campionilor LEN, CSA Steaua va evolua tot pe teren propriu, cu ZF Eger, pe 12 aprilie 2019, de la ora 20:30.

“Am întâlnit Real Madrid-ul jocului de polo. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, dar cred că în primele trei reprize am făcut un joc bun. Băieții mei au evoluat cu ambiție, determinare și în multe momente am arătat că nu degeaba suntem în Len Champions League. În mare, sunt mulțumit de cum a evoluat echipa”
Andrei Iosep, antrenor CSA Steaua

“Sunt foarte mulțumit pentru că odată cu această victorie ne-am asigurat locul întâi în grupa noastră. A fost un joc important și l-am tratat ca atare. Steaua este o echipă bună, organizată și a arătat în multe momente că are jucători valoroși”
Rudic Ratko, antrenor Pro Recco

Distribuire social media