CSM STEAUA BUCUREȘTI EXIMBANK A ÎNVINS MAREA RIVALĂ, DINAMO BUCUREȘTI

CSM Steaua București EximBank a învins marea rivală, Dinamo București, scor 97 – 65 (28-15, 21-15, 26-13, 22-22) în prima etapă a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Înainte de startul partidei, în faţa marii rivale, Dinamo, roș-albaștrii l-au sărbătorit pe noul venit, Jason Boone, americanul care a împlinit astăzi 32 de ani.

Steaua a început în forță noul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin. Încă din primul sfert, elevii antrenorului Toijala au dominat echipa oaspete, iar după numai 6 minute scorul pe tabelă arăta 19-2. Dinamoviștii au reușit să mai reducă din diferență, iar la pauză scorul se încheie 28-15.

În cel de-al doilea sfert, steliștii au continuat lupta pe parchet, iar la pauza mare partida se încheie cu o diferență de 19 puncte, 49-30.

Ultimile două sferturi ale întâlnirii dintre cele două rivale au aparținut tot steliștilor. Scorul final a fost de 97 – 65, iar în urma acestui rezultat echipa noastră a căpătat un moral bun la începutul acestui sezon.

Cei mai buni marcatori pentru Steaua au fost Lapornik și Boone, cu 17 puncte fiecare, Fraseniuc 14 puncte și Marinov 13.

Pentru elevii anternorului Jukka Toijala, urmează partida retur din turul doi preliminar FIBA Europe Cup, miercuri, 11 octombrie, împotriva maghiarilor de la Kormend.

Distribuire social media