CSM Steaua EximBank pierde primul meci pe teren propriu

CSM Steaua București EximBank pierde dramatic pe teren propriu, fiind învinsă de BC SCM Timișoara cu scorul de 89 – 94 (34-19, 19-16, 17-24, 19-35). Pentru CSM Steaua este primul eșec pe teren propriu, după 8 succese consecutive.

La partida dintre Steaua și BC SCM Timișoara au fost prezenți, ca invitați speciali, Roxana Strămăturaru, Valentin Crețu și antrenorul lor Radu Eugen Teodor. Cei doi sportivi au dat startul onorific al partidei cu Timișoara, încurajându-i apoi pe colegii de club de la secția de baschet.

În 5-ul de start al CSM Steaua au fost Darwiche, Marinov, Zekovic, Taylor și Boone. După o primă repriză foarte bună, echipa gazdă a condus cu un avans confortabil. Apărarea timișoreană a avut mari probleme în prima perioadă de joc, steliștii conducând la pauză cu 34-19.

Sfertul secund a fost mai echilibrat, dar tot gazdele au reușit să se impună. BC Timișoara a încercat să pună probleme cu o apărare avansată. La jumătatea meciului scorul era 53-35.

În sfertul trei defensiva oaspeților a început să blocheze din atacuri, steliștii au pierdut mai multe mingi decât în precedentele două. Diferența maximă de 25 de puncte, în favoarea CSM Steaua, a fost realizată în prima parte a sfertului trei. Scorul la ultima pauză a fost 70-59.

În sfertul patru ambele echipe s-au remarcat prin greșeli personale. Bănățenii nu au cedat, au profitat de ratările steliștilor după semicerc și au reușit 6 triple în ultimele 13 minute de joc.

Dragan Zekovic a fost cel mai bun marcator al echipei bucureștene cu 18 puncte (1×3), 7 recuperări și o pasă decisivă, urmat de Brandon Taylor cu 17 puncte (1×3), 2 recuperări, 6 pase decisive și Pavel Marinov 17 puncte (1×3), 3 recuperări și 3 pase decisive.

Distribuire social media