CSM Steaua învinge la scor pe BC Timba Timişoara

În etapa XX a Ligii Naționale de Baschet, CSM Steaua București EximBank s-a impus pe teren propriu împotriva bănățenilor de la BC TIMBA Timișoara, scor 75-43. Steliști au început meciul în formula: Falker, Petrache, Zekovic, Taylor și Lapornik.

Echipa stelistă a dominat meciul de la un capăt la altul, primul sfert încheindu-se cu 25-16. La pauză elevii antrenorului Jukka Toijala aveau un avantaj de 22 de puncte, 41-19. Celelalte două reprize au fost câștigate cu 17-8 și 17-16.

În acest meci au debutat pentru CSM Steaua Randal Falker și Jonte Flowers.

De la CSM Steaua s-au remarcat jucătorii: Marius Runkauskas a marcat 13 puncte (3×3), 4 recuperări și o pasă decisivă, Dragan Zekovic 13 puncte (1×3), 6 recuperări și două pase decisive și Luka Lapornik cu 13 puncte (1×3), 4 recuperări și o pasă decisivă. Flowers a adunat 12 puncte.

După acest meci, antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a declarat pentru presa de specialitate: „Am lucrat mult în defensivă în ultima săptămână, după înfrângerea din meciul trecut. Câștigăm meciuri datorită ofensivei noastre, dar defensiva era foarte inconstantă. Trebuie să înțelegem că dacă vrem să obținem ceva, trebuie să începem totul în defensivă.”

Etapa viitoare CSM Steaua va juca în deplasare la BCMU FC Argeș Pitești, în data de 17.03.2018.

Distribuire social media