CSM Steaua Eximbank învinge la scor pe BC Timba Timișoara

CSM Steaua Eximbank și Timba Timișoara s-au întâlnit în sferturile de finală din cadrul Cupei României la baschet masculin, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

În prezența a 600 de spectatori, CSM Steaua Eximbank București s-a calificat în semifinalele Cupei României, depășind borna de 100 de puncte, după ce a învins pe Timba Timișoara, scor 103-55 (32–11, 28–17, 25–15, 18–12).

Lituanianul Marius Runkauskas a revenit în lotul CSM Steaua București Eximbank, după aproape 3 luni de absență, cauzată de o accidentare. În această partidă, cu excepția lui Diculescu, au marcat toți jucătorii, Dragan Zekovic fiind cel mai bun jucător al partidei, cu 16 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. De la echipa adversă Mario Lazăr a încheiat partida cu 12 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala pregătește meciul din semifinale, cu CSM CSU Oradea. El a declarat pentru presa de specialitate:

„Cu siguranță nu venisem doar pentru meciul ăsta în acest turneu. Mă bucur că am câștigat și că l-am văzut din nou pe Runkauskas pe parchet. O să continuăm antrenamentele pentru meciul de luni din semifinale. Nu a fost deloc ușor, mai ales din punct de vedere mental. Mă bucur să văd că am rămas concentrați pe tot parcursul meciului. Încă nu m-am gândit până acum la meciul cu Oradea. Ne-am pregătit doar pentru partida cu Timba. Acum vom face planurile și pentru semifinale.”

Partida dintre CSM Steaua Eximbank și CSM CSU Oradea, ce reprezintă semifinala competiției, se va juca luni, 12 februarie, de la ora 17:15 și va fi transmisă pe Digi Sport 4.

Distribuire social media