CUPA EUROPEI LA FLORETĂ FEMININ – ediția 2016

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” , în colaborare cu Federația Română  de Scrimă, organizează, pentru al treilea an consecutiv, Cupa Europei la Floretă Feminin.
Competiția se va desfășura duminică, 08 mai a.c., începând cu ora 10.00, la Sala Mihai Viteazul – Steaua din București (vis-à-vis de Afi Palace Cotroceni).
La ediția din acest an se  vor alinia la start cluburile SVSM Kiev din Ucraina, Fiamme Gialle din Italia, Hapoel Akko Romach Abirim din Israel, Şcoala de scrimă Chişinău din Republica Moldova, A.O.X. EGALEO 1992din Grecia, Escalibur Fencing Club din Bulgaria, iar din România CSA Steaua Bucureşti și CSU Poli Timișoara.
Echipa Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București”, compusă din floretistele Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Maria Udrea și Anca Săveanu, este antrenată de Petre Ducu și Florin Gheorghe.
Programul competiției:
0900                             Control echipament
0930                             Ședință tehnică
1000                             Debut tablou eliminare directă
1100                             Semifinale
1230                             Finala mica
1400                             Finala
1515                             Festivitate de premiere
 
Intrarea publicului la competiție va fi liberă.
 
***
Cupa Europei la Floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a treia oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA ”Steaua București” a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2015, clubul militar este din nou organizator.
La ediția precedentă, echipa CSA ”Steaua București” a câștigat medalia de argint, în vreme ce trofeul i-a revenit clubului Bourg la Reine din Franța.
Biroul de presă 
Distribuire social media