CUPA EUROPEI LA FLORETĂ FEMININ – ediția 2017

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București , în colaborare cu Federația Română  de Scrimă, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, CUPA EUROPEI la floretă feminin.

Competiția se va desfășura duminică, 14 mai a.c., începând cu ora 10.00, la Sala Mihai Viteazul – Steaua din București (vis-à-vis de Afi Palace Cotroceni).

Echipa Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București, antrenată de Petre DUCU și Florin GHEORGHE și care a obținut medalia de argint la Campionatul European de cadeți în acest an, este compusă din floretistele: Mălina CĂLUGĂREANU, Maria BOLDOR, Rebeca CÂNDESCU și Anca SĂVEANU.

Programul competiției:
09:00    Control echipament
09:30    Ședință tehnică
10:00    Debut grupe de 3 echipe
13:30    Finala mică și meciuri de clasament
16:00    Finala
17:15    Festivitate de premiere

Intrarea publicului la competiție va fi liberă.

***

Cupa Europei la Floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a patra oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA „Steaua” București a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2016, clubul militar este din nou organizator.

Este îmbucurător faptul că organizarea CUPEI EUROPEI la floretă feminin de către CSA „Steaua” București a devenit un eveniment consacrat pentru scrimă, atât la nivel național cât și european, iar anul acesta și-a anunțat prezența și președintele Confederației Europene de Scrimă, domnul Stanislav POZDNIAKOV 

La ediția precedentă, echipa CSA „Steaua” București a câștigat medalia de argint, în vreme ce trofeul i-a revenit clubului Fiamme Gialle din Italia.

Distribuire social media