CUPA ROMÂNIEI LA FLORETĂ DIN NOU LA CSA STEAUA BUCUREȘTI

Echipa feminină de floretă a CSA Steaua București a câștigat Cupa României, competiție care a avut loc la Baza Sportivă Politeahnica, din Timișoara, în data de 5 octombrie. În finală echipa militară a învins-o pe CSU Politehnica Timișoara, scor 42-33, la tușe.

Din echipa Stelei au făcut parte sportivele: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu și Anca Săceanu. Cvartetul floretistelor este pregătit de antrenorul Petre Ducu. Pentru Timișoara au concurat Ana Boldor, Anastasia Ceres, Alexandra Lazin și Teodora Sîrbu.

Deliciul acestei dispute a fost încrucișarea de florete dintre surorile Boldor, Ana fiind și ea la CSA Steaua, însă momentan, activează sub formă de împrumut la echipa bănățeană.

Locul trei a fost adjudecat de sportivele echipei CS Farul Constanța, care a dispus în finala mică de echipa a doua a CSA Steaua, scor 45-22.

CSA Steaua este cel mai titrat club din istoria scrimei românești, palmaresul incluzând succese pe plan intern și internațional la toate armele (spadă, sabie, floretă).

Distribuire social media