Daniel Herlea, noul antrenor al echipei de hochei Steaua Rangers

Conducerea CSA ”Steaua București” și a secției de hochei pe gheață anunță că a ajus la un acord cu antrenorul româno-elvețian Daniel Herlea, care va conduce echipa de hochei seniori în calitate de antrenor principal cel puțin până la finele actualului sezon competițional.
Fost antrenor al naționalei de seniori a României, Daniel Herlea are o bogată experiență hocheistică, antrenând la Cluburile HC Davos și GCK/ZSC Lions la toate nivelurile de vârstă și competiționale din Elveția, unde a ajuns și la cea mai înaltă treaptă – antrenor al echipei de prima ligă HC Basel.

Acordul prevede că Daniel Herlea este numit antrenor principal cu drepturi depline, va avea libertatea de a-și alege colaboratorii pe banca tehnică și își va asuma responsabilitatea conducerii echipei de hochei CSA Steaua Rangers spre îndeplinirea obiectivelor de performanță stabilite pentru sezonul actual, atât în Cupa României, cât și în Campionatul Național.

George Boroi, președinte CSA Steaua:
“Am încredere că un om cu experiența domnului Daniel Herlea va ști să conducă echipa de hochei spre obiectivele stabilite, îi doresc mult succes și îl asigur de întreaga susținere a conducerii CSA Steaua. Îi mulțumesc, în același timp, antrenorului Nelu Alexe pentru întreaga activitate de până acum și îi doresc succes în activitatea viitoare”.

Cristian Cîrlan, președinte secția hochei pe gheață:
“Mă bucur că dorința noastră reciprocă de colaborare s-a concretizat într-un final, din păcate mai târziu decât ne-am fi dorit, dar nu prea târziu pentru a aborda finalul acestui campionat la cote maxime. Daniel Herlea este un profesionist desăvarșit, ne leagă o prietenie destul de îndelungată, a fost alături de echipă pe parcursul întregului sezon în calitate de coordonator al secției de hochei, iar acum va avea posibilitatea de a-și pune în valoare abilitățile care îl recomandă ca antrenor principal. Nu mă aștept la minuni sau schimbări spectaculoase, dar am încredere că va ști să obțină maximul de potențial de la echipa actuală, care dispune de un lot valoros. Apreciez, în același timp, contribuția incontestabilă a antrenorului Nelu Alexe la menținerea activității hocheistice steliste, mai ales în perioadele mai puțin faste pe care echipa le-a traversat și sunt convins că experiența acumulată îl va ajuta în dezvoltarea sa viitoare”.

Daniel Herlea, antrenor principal CSA Steaua Rangers:
“Doresc să mulțumesc conducerii secției de hochei și a clubului Steaua pentru încrederea acordată și totodată pentru că mi-a favorizat revenirea acasă. Va fi foarte greu să repetăm performanţa de anul trecut, dar nu imposibil. Nimic nu este imposibil, dacă muncim bine și cu daruință pentru sportul pe care îl practicăm. Eu voi da totul pentru a scoate maximum din echipa, pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor dorite.
Avem o echipă foarte bună, potențialul jucătorilor este extraordinar. Echipa dispune de jucatori abili, care pot crea dezechilibru împotriva oricărei echipe. Vreau un joc clar și precis, o echipă unita, un joc bazat pe posesie, intensitate și presiune asupra adversarului.
Cu o bună organizare defensivă, va crește încrederea jucătorilor și odată cu asta și randamentul echipei. Eu doresc ca jucătorii mei să plece bucuroși și mulțumiți de la antrenamente și meciuri.
În timpul scurt pe care îl am cu echipa voi introduce metodele adecvate de antrenament. Munca noastră va fi reflectată în meciurile din Play – Off. Motivaţia pentru obţinerea obiectivului, reprezintă combinaţia dintre abilităţile fizice şi dorinţa arzătoare de a fi mai bun”.

Distribuire social media