David Popovici și Bianca Costea, felicitați de secretarul general al MApN, Codrin Dumitru Munteanu

David Popovici și Bianca Costea, cei doi înotători steliști medaliați la Festivalul Olimpic al Tineretului Olimpic de la Baku, au fost felicitați azi de către secretarul general al MApN, Codrin Dumitru Munteanu, și de către comandantul clubului Steaua București, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu.

Cei doi steliști au obținut jumătate dintre medaliile de aur cucerite de către delegația României în Azerbadjan. Bianca Costea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la înot, în proba de 50 m liber, stabilind și un nou record al competiției.

Performerul României în concursul de natație a fost tânărul de doar 15 ani, David Popovici, care a cucerit trei medalii: una de aur la 100 m liber și două de argint la 50 m liber și 200 m liber.

“A fost cel mai greu concurs al meu de până acum, dar a fost ușor dacă ținem cont de ceea ce mă așteaptă pe viitor”
David Popovici

“Luăm totul pas cu pas, competițiile care urmează, europene, mondiale astfel ca atunci când mergem la JO de la Paris din 2024 să nu fie o simplă prezență. Iar dacă ajungem și la JO Tokyo 2020, va însemna un bonus”
Adrian Rădulescu, atrenor natație Steaua

Secretarul general al MApN, Codrin Dumitru Munteanu le-a dăruit sportivilor și antrenorilor și volumul “100 de ani de la înfăptuirea marii uniri” și o insignă care reprezintă Crucea de pe Caraiman.

Distribuire social media