Debut cu dreptul pentru Steaua București în 2021 !

Joi, 28 ianuarie, Steaua București a disputat prima partidă din pauza de iarnă, premergătoare începerii returului din Liga a 3-a, programat pe 15 martie.

Adversarul a fost ,,U” Cluj, echipă clasată pe locul 6 în Liga a 2-a, o aspirantă la play-off-ul de promovare în primul eșalon. Întâlnirea a avut loc pe terenul cu gazon sintetic din cadrul complexului Steaua.

Prima repriză s-a desfășurat într-un ritm vioi, pe terenul de joc neexistând nici un moment senzația că meciul opune două echipe din eșaloane diferite. Mai mult, Steaua a punctat de 2 ori, în minutele 6 și 24, prin tinerii Vlad Nițu și Dragoș Nicolae. Ardelenii au redus handicapul printr-un gol reușit în minutul 32, astfel că la pauză roș-albaștrii au intrat în avantaj, 2-1.

La reluare a ieșit la rampă Remus Chipirliu care a reușit o dublă în minutele 50 și 54, arătând o mare poftă de joc. ,,Șepcile roșii” au încercat să amenințe poarta stelistă însă nu au reușit decât obținerea unui penalty în minutul 75. Portarul Raul Bălbărău a fost la înălțime printr-o dublă paradă, apărând atât lovitura de pedeapsă cât și reluarea din apropiere după ratarea execuției.

Finalul a consemnat un categoric 4-1 pentru Steaua București și promite să devină primul pas în legarea unui număr cât mai mare de victorii care să ne poarte spre obiectivul final, promovarea în al doilea eșalon. Valoarea și tradiția adversarului întâlnit ne dau convingerea că suntem pe drumul cel bun.

Antrenorul Daniel Oprița a rulat întreg lotul pe parcursul celor 90 de minute. În teren s-au regăsit și cele două achiziții recente, Dragoș Huiban și Philippe Nsiah dar și câțiva fotbaliști aflați în probe.

Următorul meci din seria de amicale va avea loc în data de 6 februarie, pe teren propriu în compania echipei din Liga a 3-a, Sporting Roșiori.

Înainte Steaua ! ❤️💙

 

 

Distribuire social media