Debut victorios al antrenorului Daniel Herlea

Roș-albaștrii au câștigat partida contra campioanei en-titre, CSM Dunărea Galați cu 5-4 (2-0, 2-1, 1-3).

Anton Butochnov a deschis scorul în minutul 3 al partidei, urmat de Florian Bocu, ajutat de pasa lui Pavlo Borisenko.
În al doilea act, căpitanul echipei, Ioan Timaru duce scorul la 3-0. CSM Dunărea Galați reușește să înscrie primul gol, însă Anton Butochnov marchează, păstrând o diferență confortabilă, de 4-1.
Pe fondul unui număr de penalizări aprinse, gălățenii se apropiau amenințător în ultima repriză, însă steliștii reușesc să încheie partida în favoarea lor prin golul înscris de Mircea Constantin, 5-4. Tânărul Daniel Uruc a aparat 26 din cele 30 de suturi trase de adversari spre poarta noastră.

Steaua Rangers obține astfel 3 puncte importante în bătălia pentru Play-Off, la capătul unui joc pe care l-au dominat tactic la o diferență mai clară decât arată scorul. Băieții noștri nu s-au confruntat doar cu adversarul direct, ci și cu maniera potrivnică de arbitraj a centralului Zsolt Csomortani care a dictat ușor un mare număr de eliminări în tabăra stelistă, fiind la un pas de a influența soarta partidei. Din fericire, hocheiștii au luptat până la sacrificiu pentru apărarea rezultatului și a celor 3 puncte puse în joc, lucru pe care l-au reușit într-un mod admirabil.

Mâine, de la ora 17.30, Steaua Rangers se întâlnește din nou cu CSM Dunărea Galați, pe patinoarul din Cârța.

Distribuire social media