Delvine Relin Meringor: „Voi da totul pentru o medalie la Paris!”

Legitimată la clubul Steaua București, atleta Delvine Relin Meringor a câștigat, la finele săptămânii trecute, medaliile de aur în probele de 5.000 m și 10.000 m, la Campionatele Naționale de la Târgu Jiu.

Cetățean român din 2021, Delvine a vizitat ieri stadionul Steaua și a povestit cum a reușit să se impună la Naționale.

„Am ajuns cu emoții în România, pentru că am pierdut un avion, dar în cele din urmă totul a fost în regulă. Mi-a ieșit totul la Târgu Jiu și sunt fericită că am reușit să cuceresc două medalii de aur pentru Steaua. Și nu vreau să mă opres aici”, a declarat atleta, care pe 20 martie 2022 s-a impus în maratonul de la Los Angeles, când a oprit cronometrul la 2:25:04.

„Am fost pentru prima dată la Los Angeles și pot să spun că a fost ziua mea. M-am simțit foarte bine în acea zi, de când m-am trezit și până când am trecut linia de finish. Nu m-am gândit că voi câștiga, dar am dat totul”, a adăugat Meringor.

Născută pe 1 august 1992, Delvine se simte bine de fiecare data când ajunge în România și e onorată să îmbrace tricoul de concurs al Stelei: „România este acum țara mea și sunt fericită de alegerea făcută. La clubul Steaua toată lumea este drăguță cu mine și sunt ajutată de fiecare dată când e nevoie. Sper să fac concursuri cât mai bune și să obțin medalii la competițiile importante ce vor urma. Principalul obiectiv rămâne concursul olimpic de la Paris”, a încheiat atleta născută în Kenya.

Delvine este pregătită la clubul Steaua București de antrenorul Valentin Anghel.

Distribuire social media