DEPLASĂRI ÎN PATRU ZĂRI!

Sfârșitul acestei săptămâni este unul plin pentru echipele roș-albastre, cu meciuri palpitante, care se vor disputa pe toate fronturile campionatelor interne.

Astăzi, de la ora 18:00, la Zalău, voleibaliștii vor întâlni vicecampioana în exercițiu, ACS Volei Municipal, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A1. Partida va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Digi Sport.

În cea de-a doua rundă a Superligii Naționale de Polo masculin, CSA „Steaua București” o va întâlni în dublă manșă pe Crișul Oradea, ocupanta locului VI în sezonul trecut. Meciurile sunt programate vineri, de la ora 19:00 și sâmbătă, de la 10:00.

Derby-ul Cupei Regelui se dispută la Timișoara, sâmbătă, de la ora 11:00. Rugbiștii steliști vor susține o partidă extrem de importantă pentru configurația clasamentului în compania campioanei en-titre și deținătoare a trofeului, Timișoara Saracens.

În cadrul etapei VI-a din Liga Națională de Baschet masculin, Steaua CSM Eximbank va înfrunta, la Galați, echipa locală CS Pheonix. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00.

Distribuire social media