DERBY CU CASA ÎNCHISĂ!

Ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor aduce și derby-ul mult așteptat dintre CSA „Steaua București” și Dinamo București. Partida se va disputa în Sala Polivalentă, miercuri de la ora 17:45, care va fi plină la ora partidei, în condițiile în care marți la ora 14:00 mai erau 500 de tichete disponibile.

Înfrângerea de la Vaslui din runda precedentă i-a motivat suplimentar de steliști, care au nevoie de toate cele trei puncte din partida cu Dinamo. Una specială pentru toată suflarea stelistă, așa cum spune și pivotul echipei noastre, Ghiță Irimescu.

„Ne-am pregătit pentru meciul acesta, e meciul pe care toată suflarea stelistă îl așteaptă! Pentru noi, prin prisma ultimelor rezultate, meciul e foarte important, indiferent pe cine am fi întâlnit miercuri. Acum, fiind Dinamo adversarul, e mult mai așteptat de către noi. Sperăm să facem un joc bun, să eliminăm greșelile și să câștigăm la final, pentru că asta ne interesează. Ținând cont că Steaua-Dinamo e un derby vom da mai mult decât dăm de obicei. Din câte am înțeles e un meci cu casa închisă, deci pentru noi va fi un avantaj și sper ca publicum să fie al optulea jucător. Echipa care va greși mai puțin va câștiga, pentru că pe teren nu va mai conta nimic, nici formă și nici cine are lotul mai numeros”, a declarat Ghiță Irimescu înaintea partidei.

În partida de miercuri Gabriel Florea nu va putea fi utilizat, fiind accidentat, în timp ce Ivan Dimitrijevic, Ionuț Georgescu, Shahoo Nosrati și Said Ouksir sunt incerți. Disputa CSA Steaua București-Dinamo București va fi transmisă de Digisport și Dolcesport.

Distribuire social media