Derby-ul capitalei la baschet a fost câștigat de Steaua București

Ieri, la sala Dinamo din  București, s-a desfășurat etapa cu numărul XIII din Grupa A a Ligii Naționale de baschet masculin, Dinamo Știința București – CSA Steaua București, scor 70 – 73 (18 – 23, 19 – 16 15 – 17 18 – 17). Partida a fost transmisă în direct la Digi Sport.

Prima repriză a fost dominată de de baschetbaliștii noștri, care cu o apărare bună și un atac consistent au reușit să intre la pauză în avantaj, 37 – 39.

Repriza a doua a fost sub semnul echilibrului, cele două echipe luptând pentru supremație. Finalul de meci a aparținut echipei din Ghencea care a reușit să termine victorioasă.

De la echipa militară s-au remarcat: Karlo Vragovic cu 18 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, Keith Clanton a reușit 16 puncte, 14 recuperări și Strahinja Jovanovic cu 16 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Formația noastră nu s-a putut baza pe Andrei Mandache, care a suferit o accidentare la umăr și care va sta o perioadă îndelungată departe de parchet.

Cu această victorie, roș-albaștrii acumulează 19 puncte și se califică în Top 6. Înaintea ultimei etape, Steaua București este pe locul 4, cu 6 victorii și 7 înfrângeri.

Următorul meci din cadrul Ligii Naționale va avea loc în sala Polivalentă din Cluj Napoca, sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19.00, cu echipa U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Distribuire social media