DOMINAȚIE ROȘ-ALBASTRĂ!

Sportivii steliști s-au întors cu salba plină de medalii de la Campionatul Național de sărituri în apă pentru cadeți și juniori D, competiție desfăurată la Bacău.

Ca de fiecare dată, elevii antrenorilor Florin Avasiloaie și Adrian Cherciu au obținut rezultate notabile, adjudecându-și nouă din cele doisprezece titluri naționale puse în joc. Darius Todirașcu s-a impus la cadeți, devenind campion al României în probele de trambulina 1 m, trambulina 3 m și platformă. Alexandru Avasiloaie a cucerit medalii de argint la trambulină 1 m și la platformă, iar la trambulină 3 m a obținut bronzul. Daria Buia a câștigat proba de trambulină 3 m, iar la trambulină 1 m și platformă s-a clasat pe poziția secundă. Antonia Pavel a cucerit două medalii de aur în probele de trambulină 1 m și platformă, iar Maria Casian a obținut o medalie de bronz la trambulină 1 m.

La juniori D, performera acestei ediții a fost Crina Tofan. Stelista și-a trecut în cont trei titluri de campioană națională. Nazanin Ellahi s-a clasat pe locul doi la trambulină 3 m și platformă, iar la tambulină 1 m a obținut medalia de bronz. Un argint și un bronz a câștigat și Ioana Cârcu, în proba de trambulină 1 m, respectiv platformă.

Distribuire social media