DOUBLE WIN pentru Steaua Rangers!

CSA Steaua Rangers a învins apoteotic SC Miercurea Ciuc, în ambele partide disputate în acest weekend pe patinoarul din Cârța. Echipa noastră s-a dovedit a fi mai bună, impunându-se cu un scor la indigo: 5-4.

În primul meci al derby-ului etapei a II-a a Campionatului Național de Hochei pe Gheață, ciucanii au intrat tare în joc, iar după prima repriză conduceau cu 4-1. Roș-albaștrii au preluat controlul partidei în repriza secundă și au lovit decisiv în ultimul act, întorcând scorul în favoarea lor, 5-4.
Marcatorii primei întâlniri au fost Marius Mărcuș, Yevgen Yemelianenko, Artem Bondariev, Ioan Timaru și Mircea Constantin. De remarcat sunt și paradele extraordinare ale tânărului portar Daniel Uruc, care din repriza a doua a închis practic poarta.
Și meciul retur disputat la Cârța a fost o dispută aprigă și dură cu hochei de înalt nivel, în care Steaua Rangers s-a dovedit a fi mai bună. Au marcat Denys Zabludovskyi (2), Ievgen Iemilianenko, Mircea Constantin și Mihail Georgescu.

În urma acestor rezultate, steliștii demonstrează că vor avea un cuvânt greu de spus în actuala ediție a campionatului național de hochei pe gheață.

Distribuire social media