Drept la replică

Referitor la articolul publicat în ,,ProSport” în data de 17.04.2019, sub semnătura domnului Marius HUȚU, CSA ,,Steaua București” face următoarele precizări:

  1. Având în vedere litigiile dintre Clubul Sportiv al Armatei ,,Steaua” și Viorel MAZILU cu privire la pretențiile acestuia din urmă, acestea au fost deferite spre soluționare atât comisiilor Federației Române de Handbal, cât și instanțelor judecătorești. În acest sens, în dosarul numărul 11996/3/2018 cu obiectul Contestație decizie de concediere, Tribunalul București – secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale a pronunțat, în data de 23.11.2018, hotărârea 8648/2018 respingând acțiunea, ca neîntemeiată, la cererea formulată de către Viorel MAZILU prin care a solicitat anularea deciziei de încetare a contractului și plata drepturilor salariale de la momentul încetării acestuia și până în prezent. Hotărârea este definitivă prin neapelare.
  2. Referitor la hotărârile comisiilor FRH de achitare a unor sume de bani către Viorel MAZILU, CSA ,,Steaua” le-a respectat integral. Având în vedere decizia instanței, menționată mai sus, Clubul Sportiv al Armatei ,,Steaua” va efectua toate demersurile ce se impun în vederea recuperării sumelor de bani achitate nelegal.
  3. Solicitările de depunctare, sancționare cu interzicerea dreptului de a transfera jucători și dezafiliere, formulate de către Viorel MAZILU pe rolul comisiilor FRH, au fost respinse ca neîntemeiate.
  4. Nu în ultimul rând, precizăm că, pentru corecta informare a opiniei publice, afirmațiile susținute în articolul din data de 17.04.2019 sunt neadevărate și aduc atingere, în egală măsură, atât conducerii CSA ,,Steaua”, cât și clubului în întregul său.

Menționăm că articolul a fost scris fără a fi solicitat și punctul de vedere al CSA ,,Steaua București”, ceea ce a creat un prejudiciu de imagine clubului.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București
Biroul Relații Publice

Distribuire social media