DUELUL CU ETERNA RIVALĂ DINAMO – CÂȘTIGAT DE „STEAUA BUCUREȘTI”

În acest weekend, CSA Steaua București a învins echipa CS Dinamo București, chiar la ea acasă, în ambele meciuri ale etapei a a 10-a a Superligii Naționale de polo pe apă.

Primul duel cu eterna rivală a fost câștigat de steliști cu scorul 10-5. Deși primii care au deschis scorul au fost alb-roșii, campioana CSA „STEAUA BUCUREȘTI” a reacționat rapid și a punctat de trei ori consecutiv prin  golurile marcate de Ivan KRIZMAN (2 goluri) și Djorje FILIPOVIC.

Stelistul, Ivan KRIZMAN, a continuat să înscrie și în sfertul al doilea, reușind încă o dublă, iar scorul a ajuns 1-5 pentru Steaua. Scorul dintre cele două rivale la pauza mare era 7-2, pentru roș-albaștrii.

Nici al treilea sfert nu a fost mai prejos pentru gruparea din Ghencea. Aceasta a continuat seria golurilor prin reușitele lui Codrin COTRĂU, Ivan KRIZMAN și Dimitri GOANȚĂ.

La o diferență de 7 goluri, în ultimul sfert, Steaua și-a permis să reducă intensitatea jocului și a cedat ultimile minute ale partidei echipei gazdă. Scorul final 10-5 pentru CSA „STEAUA BUCUREȘTI”.

Astăzi, deși Dinamo a arătat un joc mai determinat, elevii antrenați de Andrei IOSEP și Răzvan CRISTESCU au avut un final de meci foarte bun și și-au adjudecat partida, cu scorul de 8-6 (0-1, 3-3, 3-1, 2-1).

Pentru CSA „STEAUA BUCUREȘTI” au marcat:  Djorje FILIPOVIC (2 goluri), Murisic NIKOLA (2), Alexandru VĂTRAI (1), Ivan KRIZMAN (1), Daniel ROBU (1), Alexandru GHIBAN (1).

Distribuire social media