După 60 de ani, Tudor BOMPA revine la CSA „STEAUA BUCUREȘTI”

Președintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucuresti”, domnul George BOROI îl va primi, miercuri, 2 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Centrul de Gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Ghencea, pe prof. univ. dr. Tudor BOMPA.

La eveniment vor participa multiplele campioane olimpice la gimnastică, Sandra IZBAȘA și Loredana BOBOC.

Activând ca atlet profesionist în perioada 1956 – 1959, dar și ca practicant de canotaj și handbal în cadrul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucuresti”, Tudor BOMPA revine după 60 de ani în locul în care a debutat ca sportiv de performanță.

Cunoscut în lumea sportului mondial ca fiind pionierul metodelor moderne de antrenament, profesorul Bompa a cunoscut un succes răsunător după publicarea celor 14 cărți traduse în 18 limbi, programele sale fiind încă actuale în peste 180 de țări ale lumii. Activitatea domniei sale a fost și încă este revoluționară prin faptul că a dezvoltat unele dintre cele mai puternice și aplicabile metode de formare a atleților, folosite în prezent ca periodizare a antrenamentului.

Programele sale au fost puse în practică cu succes de sportivi de top mondial. În numai opt ani de antrenorat a reușit să câștige cu sportivii săi 11 medalii dintre care 4 de aur la Jocurile Olimpice și Campionate Mondiale în două discipline diferite – atletism și canotaj.

Multe echipe profesioniste au introdus în programele de antrenament metodele sale, iar cărțile sale sunt manuale de studiu în multe universități americane.

CSA „Steaua București” este onorat a-l avea ca invitat pe reputatul prof. univ. dr. Tudor BOMPA, întâlnirea cu domnia sa fiind foarte interesantă atât pentru antrenori cât și pentru sportivii de la toate disciplinele.

Distribuire social media