După ani de așteptare, STEAUA se întoarce acasă și dă startul meciurilor din campionat !

Alături de tine vom face să răsune stadionul din nou, împreună cu tine vom continua istoria Stelei, cu totii vom fi învingători!

Ai acum șansa să fii primul care își rezervă locul în noua noastră casă, primul care își pregătește echipamentul de suporter și primul care dă startul unui nou sezon competițional alături de noi.

ABONAMENTELE pentru sezonul competițional 2021-2022 și  BILETELE, pentru primul meci din data de 04.08.2021, se pot achiziționa începând cu data de 27 iulie 2021 (începând cu ora 18:30), de pe site-ul www.entertix.ro., iar de la casieriile stadionului, din data de 29 iulie 2021.

Hai să scriem împreună o nouă filă de istorie!

Prețuri:

                                                     ABONAMENTE
Sector Preț abonament

(lei cu TVA)

Costuri administrare

(lei cu TVA)

Pret final abonament
(lei cu TVA)
Peluza Sud 200 12,8 212,8
Tribuna a II- a 300 16,8 316,8
Tribuna I 450 22,8 472,8
Tribuna 0 600 28,8 628,8
                                                          BILETE
Sector Pret bilet
(lei cu TVA)
Loc în lojă 200
Lojă integral 2000
Tribuna 0 50
Tribuna I 35
Tribuna II 25
Peluză 15


 PROGRAMUL CASIERIEI STADIONULUI STEAUA:

 • JOI 29.07.2021 – 12.00-19.00
 • VINERI 30.07.2021 – 12.00-19.00
 • SÂMBĂTĂ 31.07.2021 – 10.00-14.00
 • DUMINICĂ 01.08.2021 – ÎNCHIS
 • LUNI 02.08.2021 – 12.00-19.00
 • MARŢI 03.08.2021 – 12.00-19.00
 • MIERCURI 04.08.2021 – 12.00-19.00

             REGULAMENT DE PARTICIPARE LA MECIURILE CE SE DESFASOARA
                                            PE STADIONUL STEAUA

În interiorul Stadionului Steaua, spectatorii sunt obligați să respecte următorul regulament:

 1. Biletele si abonamentele se vor putea cumpăra online de pe platforma Entertix, în rețeaua de puncte de vânzare a acestuia (lista poate fi consultată aici https://www.entertix.ro) sau de la caseria Stadionului Steaua.
 1. Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente, ( inclusiv copii care au peste 7 ani):

– dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

– copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării, – rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);

– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Extras din HOTĂRÂREA nr. 50 din 26.07.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19, emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență:

Art.3 – (1) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise să fie permisă cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim 1 m între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(2) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise să fie permisă cu participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim 1 m între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(3) În condițiile stabilite la alin. (1) și (2) organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARSCoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. 

 1. Triajul epidemiologic. Accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăți de respirație.
 • La intrare se va efectua un triaj observațional (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată) și se va verifica temperatura (cu un termometru noncontact). Dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.
 • Dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mare de 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii ne rezervăm dreptul de a refuza accesul în locație. Astfel, atât persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în locație. În cazul în care din acest motiv nu se va putea face accesul, nu se va returna contravaloarea biletelor de acces.
 1. TOȚI SPECTATORII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET. În cazul nerespectării locului, fanii vor fi îndrumați să părăsească incinta stadionului.
 2. Accesul în stadion se va face CU MAXIM 2 ORE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA MECIULUI. După începerea evenimentului nu se va mai permite accesul în incinta arenei. Vă rugăm să veniți din timp la eveniment.

Persoanelor care întârzie sau care nu reușesc să intre la eveniment din cauză că nu au ajuns la timp pentru a efectua triajul nu li se va returna contravaloarea biletului de acces.

Intrarea și ieșirea în/din spațiul de eveniment se face prin locurile special amenajate. Vă rugăm să respectați fluxurile de intrare/ieșire conform marcajelor și mențineți distanța fizică și la intrarea/ieșirea din spațiul de eveniment.

 1. La pauza meciului nu va fi permisă părăsirea stadionului. În cazul în care spectatorii vor ieși din stadion, nu vor mai putea reintra.
 2. Nu este permis accesul în arenă cu mâncare și/sau băutură. În incinta stadionului vor exista puncte de comercializare.
 3. Este INTERZISĂ intrarea la eveniment cu următoarele obiecte:

– Droguri

– Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante)

– Brichete

– Monede

– Produse cosmetice

– Ghiozdane sau borsete mari

– Cutii de băutură

– Conserve

– Artificii sau alte materiale sau articole pirotehnice

– Lasere

– Spray-uri

– Bannere

– Scaune

– Cuțite, arme, obiecte contondente

– Lanțuri

– Animale

– Umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor)

– Materiale inflamabile sau explozive

– Aparate foto sau video video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR

– Orice tip de obiecte care îi pot răni pe ceilalți participanți la eveniment

 1. Este permis accesul cu:

– Aparate de fotografiat compacte;

– Baterii externe;

– Genți cu mărimea maximă a unei foi A4 (20×30 cm).

– Medicamente;

– Insulină;

– Picături – uz medicinal;

– Spray inhalator pentru astm;

Ultimele patru categorii de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

 1. PĂSTRAREA DISTANȚEI DE MINIM 1,5 METRI ESTE OBLIGATORIE în fiecare zonă din arenă.
 2. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE atât pentru accesul în locație, cât și pe toată durata evenimentului sportiv. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 3. Igienizarea în locație: Vă rugăm să folosiți soluțiile dezinfectante puse la dispoziție de organizatori.
 4. Utilizarea toaletelor este permisă pe toată durata desfășurării evenimentului. Păstrarea distanței de 1,5 m este obligatorie și la intrarea/ieșirea din zona toaletelor.
 5. Evacuarea locației se face începând cu scaunele de pe rândurile din spate și continuând cu cele dinspre teren • Vă rugăm respectați indicațiile prezentate la fața locului în privința ordinii de evacuare.

Este obligatorie respectarea prevederilor din Art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și Art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Distribuire social media