Echipa de fotbal a CSA Steaua și-a început cantonamentul în Antalya!

Echipa de fotbal a CSA Steaua București se află în aceste zile în Antalya, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire până pe 22 februarie 2019.
Echipa pregătită de către tehnicianul Marius Lăcătuș a făcut primul antrenament în Turcia, unul de intensitate medie, în care lotul s-a acomodat cu atmosfera din Antalya.

Reamintim faptul că din echipa deplasată în Turcia fac parte şi patru juniori republicani A, care vor fi încercaţi atât în meciurile de pregatire dar şi în echipa mare odată cu reînceperea campionatului. Acestia sunt: Vlad Niţu, Tudor Alexandru, Claudiu Moisie şi Adrian Ilie.

În a doua parte a cantonamentului, în perioada 16-22 februarie, o echipă de televiziune de la Steaua TV se va afla alături de echipa antrenată de Marius Lăcătuş pentru a-i tine la curent pe suporterii stelişti cu ştiri, reportaje, interviuri cu jucatorii şi rezumatele meciurilor. Toate acestea vor putea fi vizionate pe canalul oficial de youtube al csa steaua precum şi pe site-ul oficial www.csasteaua.ro.

Distribuire social media