Echipa de fotbal pe ultima sută de metri înainte de campionat

Echipa de fotbal Steaua București este aproape de finalizarea pregătirilor pentru începerea campionatului de Liga a IV-a. În linii mari, lotul cu care se va aborda competiția nu a suferit modificări majore față de sezonul anterior.

Iată pe cine se bazează Steaua, în ediția de campionat 2018-2019: Iancu, Chiș și Vlase (venit de la CSM Oltenița) – portari.

Iordache, Jitaru, Zanfir, Pădureţ, Sitaru, Ogică, Olaru, Ghiţă, Aldea, Vîlcea, Răsdan, Mărgărit, Robu, Tîrnăcop, Predescu şi Mirea – jucători de câmp.

Butoi şi Zamfirescu sunt accidentaţi şi vor fi indisponibili pentru primele runde. Team manager este Marius Lăcătuş, iar Ştefan Iovan antrenor. De pregătirea portarilor se ocupă Gheorghe Niţu, iar preparator fizic este Bajko Ferenc.

În prima etapă, Steaua va juca pe 25 august, pe teren propriu, contra celor de la AS Carmen București 1937. Obiectivele echipei noastre sunt câştigarea Ligii a IV-a, promovarea în Liga a III-a şi cucerirea fazei municipale a Cupei României.

Astăzi fotbaliştii stelişti au două şedinţe de pregătire, după care, în fiecare zi până la meciul inaugural, la baza din Ghencea va avea loc câte un antrenament.

Distribuire social media