Echipa de fotbal Steaua București a făcut spectacol!

Echipa de fotbal Steaua București s-a impus în fața echipei Rapid FNG (Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului), scor 10 – 0 (5 – 0). Meciul  considerat derby-ul etapei a IX-a din Liga a IV-a București s-a desfășurat pe stadionul din Berceni, sâmbătă, 11 octombrie 2019.

Echipa de start: Horia Iancu (Cpt.), Marian Neagu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, Adrian Ilie, Rareș Enceanu, Andrei Neagoe, Liviu Băjenaru, Andrei Antohi, Robert Elek, Florin Răsdan.

Rezerve: Teosor Meilă, Valentin Neaga, Cosmin Mihai, Vlad Nițu, George Ban, Valentin Niculae, Alin Robu.

Aproximativ 1500 de steliști au fost prezenți pentru a susține frumoasa echipă de fotbal, în tribune fiind un adevărat spectacol. Astfel, din primele minute, echipa militară a început să domine jocul și să se îndrepte către o victorie clară.

În prima repriză au înscris Florin Răsdan (32, 37), Rareș Enceanu (41) și Andrei Antohi (43, 45).

Și în repriza a doua fotbaliștii steliști au abordat partida cu seriozitate și au înscris prin Răsdan (48, 50), Băjenaru (65), Robu (72, 74). Rapid FNG a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon.

După această victorie, echipa roș-albastră este pe prima poziție din clasament cu 9 victorii din tot atâtea partide. Steliștii sunt la egalitate de puncte cu Bucharest United, dar au un golaveraj mai bun cu 67 de goluri marcate și doar unul primit.

În etapa viitoare, a X-a din Liga a IV-a, Steaua București va juca, în deplasare, pe stadionul Metaloglobus cu SC FC Metaloglobus SA 2. Partida va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, ora 15.00.

Suporterii steliști vor putea urmări partida în direct, meciul echipei de fotbal fiind transmis în direct și în exclusivitate pe STEAUA TV, pe canalul oficial de YouTube în sistem livestreaming pe internet.

Distribuire social media