Echipa de spadă masculin a clubului Steaua București, din nou în top!

Vești bune din Ghencea! Echipa de spadă masculin a clubului Steaua București a renăscut. Pregătită de antrenorii Iulian Bratu și Mihai Popa, formația roș-albastră a câștigat în 2020 primul titlu național la juniori după o pauză de 25 de ani în cea mai dificilă probă din scrimă: spadă masculin! În finala mare, Steaua a dispus de rivalii de la CS Dinamo București, tușa decisivă fiind dată de către Răzvan Crăciun.

În același concurs, Tudor Zărnescu a adus încă două medalii de aur pentru clubul din Ghencea după ce s-a impus în probele individuale de cadeți, dar și de juniori. La capătul finalei pe echipe, unul dintre cei mai buni spadasini din țară, Daniel Popa, a schimbat tabăra, lăsând pe CS Dinamo pentru Steaua, club unde unchiul său, Ioan Popa, a scris istorie în anii ’70-’80.

Tehnicianul Iulian Bratu este extrem de mândru de elevii săi și este convins că peste trei ani și jumătate ei vor fi prezenți la Jocurile Olimpice de la Paris. Tudor Magheru (16 ani), Tudor Zărnescu (17 ani), Ștefan Baciu (17 ani), Daniel Popa (18 ani) și Răzvan Crăciun (19 ani) nu erau născuți când Steaua a câștigat precedentul titlu național la spadă masculin juniori!

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV
Distribuire social media