Echipa feminină de spadă seniori CSA Steaua campioană națională

În perioada 27-29 aprilie, la sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a avut loc ediția 2018 a Campionatului Național de spadă seniori feminin.
Concursul a reunit la start sportive de la toate cluburile de profil din țară, care s-au duelat în două probe: individual și echipe.

În proba individuală s-au prezentat pe planșă 27 de sportive.
În această probă, Greta Vereș legitimată la CSA Steaua a pierdut finala în fața sportivei Amalia Tătăran, legitimată la CS Dinamo, scor 15-11. Pe locul trei s-au clasat sportivele roș-albastre Alexandra Predescu și Maria Udrea.

După succesul de la proba individuală a venit rândul echipei feminine de spadă CSA Steaua1 să câștige medalia de aur, pentru al doilea an consecutiv. CSA Steaua1 a obținut cinci victorii în tot atâtea partide. Pe locul doi s-a clasat CSU Craiova, iar pe poziția a treia s-a poziționat CS Dinamo. Echipa CSA Steaua2 s-a clasat pe locul 6.

La startul competiției s-au prezentat șase formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CS Dinamo, CSU Craiova, CS UNEFS și LPS Craiova. Sistemul de concurs: fiecare cu fiecare, iar apoi se alcătuiește clasamentul.

Componența celor două formații steliste care au tras la această competiție a fost următoarea:

  • CSA Steaua1: Ramona CALCAN, Alexandra PREDESCU, Maria UDREA, Greta VEREȘ;
  • CSA Steaua2: Denisa BAROSAN, Giulia CONSTANTIN, Teodora COSTE, Irina

Antrenorii fetelor sunt: Bratu Iulian și Epurescu George.

Sursa Foto: Federația Română de Scrimă

Distribuire social media