ECRAN GIGANT PENTRU FINALA BASCHETBALIȘTILOR

Un eveniment extrem de important, în viața clubului militar, îl reprezintă finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, care programează meciul al treilea vineri, 26 mai, cu începere de la ora 20.00, la Sala ”Mihai Viteazul” din București.

Steaua CSM Eximbank întâlnește pe U-Banca Transilvania Cluj, oaspeții conducând la general cu 2-0, după cele două victorii de pe teren propriu. Deoarece se mizează pe un număr cât mai mare de suporteri steliști, organizatorii vor amplasa un ecran gigant în parcarea sălii, pentru ca meciul să poată fi urmărit, de la fața locului, de persoanele care nu au mai avut când să își procure tichetul de acces în incintă. De asemenea, pentru fani va fi o serie de surprize la acest meci.

Pentru o mai bună colaborare, cei care deja și-au achiziționat bilete pentru scaunele din sală, sunt rugați să vină la meci îmbrăcați în alb, pentru identificare și omogenitate vizuală în tribună. Este de preferat ca parcarea să fie liberă, așa că rugămintea este să să lăsați mașinile în alte parcări.

Mizăm pe afluența publicului și pe o victorie care să mențină echipa stelistă în lupta pentru titlu. În cazul unei victorii steliste, vineri seară, finala se prelungește, iar meciul patru va avea loc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 19.30.

credit foto: Cătălin Soare

Distribuire social media