Emoții… extracompetiționale! Surpriză URIAȘĂ pentru Marian Drăgulescu

Gimnastul stelist Marian Drăgulescu, recent medaliat cu argint la Campionatele Mondiale de la Glasgow, a avut parte de o plăcută surpriză la sala de gimnastică din Complexul Sportiv Ghencea. Astăzi, copiii pe care marele sportiv i-a inițiat în tainele gimnasticii, au susținut ultimul test înaintea participării la prima lor competiție oficială, Campionatul Național de Juniori, care se va desfășura săptămâna viitoare la Bistrița.

Micuții sportivi, alături de colectivul de antrenori din cadrul secției de gimnastică a CSA ”Steaua București”, i-au mulțumit lui Marian pentru munca depusă și i-au făcut un cadou inedit – un tricou imprimat cu o fotografie de grup și mesajul ”Tu ești campionul nostru, te iubim!”. În continuare, de grupele juniorilor se vor ocupa Alin Jivan, Gheorghe Neagu, Fiodor Marțea și Cristina Iancu, prezenți și ei în sală.

La acest eveniment emoționant au mai participat președintele clubului, George Boroi și managerul secției de gimnastică, Roxana Bârladeanu. Ei l-au felicitat pe Marian Drăgulescu, atât pentru munca depusă ca antrenor, cât și pentru performanța obținută la Glasgow. În aplauzele celor prezenți, Marian le-a înmânat copiilor diplome și medalii, urându-le succes în activitatea sportivă.

Distribuire social media