ETAPĂ DIFICILĂ PENTRU ROȘ-ALBAȘTRI

Miercuri, 15 februarie, echipa noastră de handbal a susţinut meciul etapei a XIX-a din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin. Confruntarea dintre cele două echipe,  CSA ”Steaua București” şi SCM Politehnica Timișoara, s-a încheiat cu scorul final de 15 – 20 (scor la pauză 5-10) în favoarea oaspeților.

Roş-albaştri ocupă în acest moment locul 8, cu 22 puncte acumulate și urmează să dispute o serie de 7 etape care pot fi decisive pentru accederea în faza finală, Play-Off.

„În acest moment, echipa este pe locul 8 în clasament, loc care îi asigură prezența în Play-Off. Încă depinde de noi, trebuie să privim cu încredere și să luptăm până la capăt. Mai sunt 7 etape în care această echipă poate atinge obiectivul intermediar, acela de a accede în Play-Off” a declarat la finalul meciului antrenorul Ovidiu MIHĂILĂ.

Pentru C.S.A. „STEAUA BUCUREȘTI” au marcat: Marius SZOKE (5 goluri), Said OUKSIR (3), Albert CRISTESCU (2), Dorin DRAGNEA (2), Andrei GRASU (1), Milos KOSTADINOVIC (1) și Martin JOHANNSON (1).

În etapa următoare, elevii antrenorului Ovidiu MIHĂILĂ vor juca în deplasare, împotriva echipei CSM FĂGĂRAȘ.

Distribuire social media